呢間店跟讀音翻譯大概就係'無限牛'  兩個半小時任食~ 每位20000won~ 勁抵呀!! 


呢張圖既重點就係1位20000won (2人起) 用既係國內產牛肉 (唔係韓牛呀)
無可能咁平百幾蚊就有韓牛任食啦~!!
右上汽水3000won 啤酒4000won (有水供應免費) 其他既唔係好識睇..

廚房出菜已經放好晒牛肉等大家啦~~!!


首先開好爐放好晒前菜就上牛肉啦~~ 有位識講少少國語既阿珠媽黎幫我地~
一黎就3款牛肉每款都上一碟先~
係咪勁豐富呀~!!!!




close up~ 我剩係識食唔識分.. 呢個似係金菇肥牛果d肥牛??
一黎就落佢去炒成個爐都出晒油...


另外有兩款遠果款似係五花肉定係牛扒??




前菜有生食既牛內臟&生牛肉~ 我剩係試左啖生牛肉咋..


第二款似牛柳??








我地5個人refill左3or4 round 第2&3款牛肉~ 食到個個飽晒~!!!
比錢時每人都係HKD150有找真係自己都覺得唔好意思..
走既時候門口已經排滿晒人啦~!!!




** 韓國觀光社消息~ 15/9/2015 開始會搬到新地址:

松坡區百濟古墳路9街25,地鐵新川站4號出口直走看到麥當勞左轉,經過農協銀行後再右轉


怎樣去:

(14/9/2015之前)
馬場洞站2號出口直行第一個路口轉左直行就到.
營業時間: 11:30~23:00

文章標籤
創作者介紹

★ Rebec ★

Rebec 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(1) 人氣()


留言列表 (1)

發表留言
  • j03xu6
  • 還好有看到您的文章 再去確認一下地址好了 有些人的文章都可能放了舊地址
找更多相關文章與討論