每人25000won無限時~ 場內供應既真係咩都可以任攞去燒的~ (除汽水/啤酒自費)
開爐之後有位中國店員會黎話你知規矩~ 例如每人會有一隻碟用黎出去攞食物~
串燒等有醬汁既食物要放錫紙盤去燒~ 唔係個爐好易濃~
台上有個黃色膠籃係用黎放汽水/啤酒樽~ 結帳時攞去計數的~
(另有水供應~ 如果無飲到另外收費既汽水/啤酒就唔洗理個籃啦)
可以攞個大膠袋入住自己既衫&袋~ 用完可以比返店員~ 佢地會留返黎垃圾桶用的~
同埋當你食完晒後要自己幫手清理張台的~ 例如台上/爐上啲海鮮殼丟晒落垃圾桶~
店員會比個盤你將餐具收好放晒係盤~ 然後收拾好之後會有雪糕送的~! (兩人送一碗)






串燒既類型真係好多呀~!




呢個牛油粟米真係正到爆呀~!!!!!!!!


呢度有海蝦呀~ 不過我地覺得麻麻~ 啲蝦好'痴'殼~


睇完串燒到海鮮啦~!!! 有好多貝殼類海鮮提供~










耶~ 開始啦~!!!














都唔知攞到第幾round啦~!!




最後黎多個公仔麵~! 真係正到痺~!!


加埋牛油芝士粟米簡直一絕~!!


最後送既雪糕~~


場內有滋味行既海報~ (拍攝係去另一間分店)


要另收費既汽水/啤酒~





有啲人去完話普通~ 亦有人話好正~ 其實見仁見智~
哪~ 我覺得呢個價格可以任食又唔限時~ 佢既貝類海鮮款式算多又新鮮~ 我自己就覺得好滿意啦~!!!


怎樣去~
往十里站11號出口出來直走3mins~ 見到Aritaum再行前少少既大廈入口~
MON~ SAT 5PM~1AM / SUN&HOLIDAY 5PM~12PM 烤貝類任食 25000WON(1人 / 貝砂鍋任食 28500WON(1人)

樓上係網吧~ 樓下就係貝殼倉庫~


認住大廈入口隔壁就係呢間Wildroses


文章標籤
創作者介紹

★ Rebec ★

Rebec 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()